Back to top
Image Alt

Galileo Ferraris 60

Elegance in the Crocetta district: games of lights and heights

The conversion into residential of the main floor of an elegant building overlooking the tree-lined boulevard of Corso Galileo Ferraris becomes an opportunity to take advantage of the wide heights of the structure that arose at the beginning of the twentieth century. The renovation involved the change of use of the entire first floor with the construction of three unique housing units in which the living area enjoys the light from the course and the double-height spaces and the sleeping area organized in the lofts recalls the intimacy of the space.

Galfer 60 - Torino

Scarica la brochure

Send download link to:

Ho letto l’informativa sulla privacy e accetto il trattamento dei miei dati personali.

Construction period:

2015-2016

Location:

Corso Galileo Ferraris 60, Turin

Development:

Holding 18 srl

Project:

Studio GAA